JESUS DID IT! (What Every Person Needs To Know)
JESUS ​​DID IT! Apa EVERY wong perlu ngerti
JESUS DID IT!
Apa EVERY perlu Person ngerti
   
(Klik ing ucapan ndhuwur kanggo krungu)












S
O Apa Apa HE
DO ? Gusti Allah Kitab Suci budak kita saka apa Gusti Yesus Kristus DID , lan apa.  

Kitab Suci (Gusti AllahmungSabda dipercoyo kanggo lomba manungsa) nyariosaken dhateng kita:Kabeh kita padha lair karo alam dosa. We warisaken sakaAdam lan Eve - wong loro digawe pisanan - amarga turut sing (dosa) kanggo Gusti Allah. Gusti Yesus Kristus mbayar kanggo ngapura kasukman wong kang teka dina pangadilan kanthi njupuk paukuman dening dying pati kejem ing salib - tegeseYOURpaukuman.

Sing tengen! Gusti Yesus Kristus iya iku!  Gusti Yésus mbayar bayaran tebusan pangapunten KASUKMAN langgeng panjenengan - disedhiyakake FREE YOUR saka pati KASUKMAN langgeng teka pangadilan DAY .


Mbayangno kang ing kamar pangadilan, lan hakim wis mung dihukum sampeyan pati kanggo angkara setya. Uga mbayangno Yesus Kristus kang pengacara. Gusti Yesus Kristus marang Judge (utawa ing tembung liyane, Gusti Allah Sang Rama ing swarga): "Snaeh Panjenengan, aku pengin ngawula ukara klien lan mbayar rega kang / dheweke salah-mengkono dening dying tinimbang dadi klien bisa pindhah free saka angkara / dheweke wis setya. "Bisa mbayangno wong mengkono kuwi bab sing ?!  JESUS DID IT!

Mesthi sampeyan bisa ngomong kanggo dhewe uga ing wayahe: Aku wis ora rampung apa ing paukuman mati! Aku kang ngrampas dipuntudhuh! "Apa wis aku mesthine rampung, Gusti Allah ?!" Punika jawaban: Gusti Allah marang 10 pepakon kanggo wong kanggo njaga ing Prajanjian Suci Old. Sapa sing ngilangi mung siji sing pepakon kudu kaukum kanggo bejat wong marang Gusti Allah. Pundi kang ngomong menawa ?! Nanging pangandikane sing ana ing Serat Rum 6:23: Awit pituwase dosa iku pati [ Langgeng kasangsaran kanggo dosa siji kang], nanging peparinge free Gusti Allah iku urip langgeng ana ing Sang Kristus Yesus, Gusti kita. Apa kowe tau ngapusi? Ngapusi mung siji wektu? Everyone kita wis ngapusi ing paling sapisan. Nomer 9 saka 10 pepakon ngandika: Sira aja ngapusi (goroh). Sampeyan ngerti apa sing ndadekake kita? A dosa goroh manut marang hukum moral Allah - Kang 10 pepakon. ( Wahyu 21: 8 uga nerangaké apa Gusti Allah mikiraken lying). Sampeyan mung maca ndhuwur apa Gusti Allah ngandika bab mbangun-turut kita nglakoni dosa marang Gusti kanthi cara mecah mung ONE hukum moral kang: Pituwase mengkono iku pati. Emosi - kasukman pati. Total misahake saka Gusti Allah lan agonizingly gerah kanggo dosa kita kanggo kabeh kalanggengan - sakabehe roso sepi samubarang katresnan, tentrem, pangarep-arep, bungah utawa pangapunten saking Gusti Allah tau maneh (ugi misuwur minangka neraka). Nanging kene IS NEWS BEST Kitab sutyi! Kita bisa nampa pangapura kanggo kabeh duraka kita (dosa) marang Gusti Allah Sang Rama lan dosa-dosa kita marang wong Saiki lan duwe cetha Saiki sing ing dina pangadilan, dosa-dosa kita bakal ora dianakaké marang kita! Salajengipun, jeneng kita bakal ditulis ing Lambs Kitab Life (Waca: Wahyu 20:15 ). CARA sing bisa BE ?! Miturut takon Yesus Kristus kanggo ngapura dosa-dosa kita lan pitados bilih Panjenenganipun wis diapura kita mau mung dening takon kita lan pitados! Gusti Yesus bakal nindakake iku! 1 Yohanes 1: 8-9 ngandika: Yen kita padha ngaku ora duwé dosa, dadi kita padha ngapusi awak kita dhéwé lan bebener iku ora ana ing kita. Menawa kita padha ngakoni dosa kita, Panjenengane iku setya tuhu lan adil, temah bakal ngapura dosa-dosa kita lan kanggo ngresiki sakehing piala kita. Mangkono yen kita nggawe Yesus, Gusti kita pribadi lan Pamarta ... saben-saben kita dosa - kita duwe saben hak takon Yesus Kristus paring pangapunten dhumateng dosa kita (s) - ngresiki kaya dhewek tau dosa - supaya nalika atiku mandheg ngantem, kita bisa njamin sing kita ora kudu nandhang sangsara kaukum langgeng kanggo dosa-dosa kita. Gusti Yesus Kristus iya apa ora manungsa liyane wis tau rampung utawa tau bisa apa. Kang ana ing wong ONLY ing planet iki sing wis tau dosa . Lan amarga dhčwčké ora tau nglampahi dosa, Panjenenganipun punika kurban Gusti Allah Sang Rama bakal nampa kanggo mbayar pembayaran tebusan kanggo saben dosa kita. Sing mung AMAZING, iku ora ?! Nanging Gusti Yesus DID IT! Apa?  Amarga saka kang LOVE kanggo wong-wong dosa ilang. Ora ana sing ngerti yen atiku bakal mungkasi ngantem, aja kita? Bakal Highly disaranaké kanggo nggawe tentrem karo Gusti Allah Sang Rama lantaran Gusti Yésus Kristus banget iki wayahe . Ndedonga lan munjuk marang Yésus sing nuwun kanggo dosa marang Gusti Allah. Nyuwun kanggo nyimpen saka dosa panjenengan. Saben sijine Panjenenganipun FIRST ing kabeh sing mikir, ngomong lan apa. Sanalika bisa, dadi banyu kabaptis , lan takon lan dipercaya Gusti Yesus kanggo isi kowé karo Roh Suci (lan kekurangan carane tetep kapenuhan dina! ) Supaya sampeyan bisa kaparingan kasektčn dening Roh Suci kanggo seneng maca Kitab Suci Prajanjian Anyar (Gusti Allah LATEST prajanjian Tembung kanggo lomba manungsa), lan netepi angger-anggeripun Allah wis kacathet kanggo pandherekipun Gusti Yesus Kristus kanggo ngrungokake (iku apik kanggo sampeyan - sampeyan bakal diganjar mengkono). Gabung karo pracaya Kristen sing bisa bantuan njawab akeh pitakonan sampeyan mbokmenawa, lan sing bakal ndedonga kanggo lan kasurung. Takon Yesus Kristus dadi Juruwilujeng pribadi panjenengan, lan nggawe Panjenenganipun Gusti gesang punika kaputusan wisest Sampeyan bakal tau nggawe.  Iku bakal nggawa sampeyan ganjaran joyous langgeng ... lan Gusti Allah bakal dadi pleased sing duwe

Ora boroske tujuan langgeng Jahweh wis ngrancang kanggo sampeyan!   Gusti Allah ora tau digawe sampeyan dadi titah boroske saka Kang - tau lali sing - nanging nganti YOU supaya Panjenengane bisa ing gesang - dina. Panjenenganipun ora bakal meksa sampeyan. Dheweke kudu tansah bisa diundang. (Hubungan Intim wis tau bablas moho karo wong liya tanpa gaweyan;. Utawa supaya karo Gusti Allah ingkang mbutuhake ACTIVE nguber . Saka wong paling khusus ing gesang  Gusti kepingin nguber aktif YOUR Gusti luwih saka tindakan liya ing urip . Panjenenganipun ngersakaken Panggonan FIRST - . ora liya Lan ing supaya dilakoni ... NO oNE marang Gusti Yésus luwih seng di pengeni saka yOU Panjenenganipun supaya eagerly kepinginan! sampeyan teka jaminan sing , siji dear Panjenenganipun saestu ora urip iki miwiti titik karo Panjenengan.. maha nitahake sing bakal tahan kanggo sak lawase .)  

[Mangga prayerfully pass iki ing kanggo wong sing uga wis ora krungu apa Gusti Yesus iya kanggo wong-wong mau dening dying ing salib. Nerusake iki kanggo wong ing Inggris utawa basa liyane, apa typing Internet Search:  Gusti DID TRANSLATIONS INDEX IT ]

PLEASE nyalin lan nempel " Gusti DID IT! " TO HELP Berbagi GOSPEL THE

JESUS DID IT!  
 

(Sampeyan bisa paste "Gusti DID IT!" Dhateng kaca Facebook - teken email - situs - blog - video; etc.)

PLEASE MAKE COPIES PAPER OF "Gusti DID IT!" Lan nggawe wong kasedhiya TO Others sing wis ora krungu iki bebener AWESOME - kumandel marang Pangeran Yehuwah TO menehi YOU Cara CREATIVE kanggo njaluk wong INTO THE tangan OF Others WHO wis ora cetha krungu THE KABAR APIK.

(Making salinan kanggo disebaraké: Punika . Pdf file )

Kanggo sapa ora duwe sarana kanggo print metu salinan duwe salinan digawe kanggo disebaraké, kita bakal ngirim salinan iki Gusti DID IT! kaca sering dipun kirim kanggo sampeyan ing basa sing dipilih. Mung email kita njaluk salinan lan supaya kita ngerti apa LANGUAGE arep ing (Gunakake Google Language Translator dumunung ing sisih kiwa ndhuwur kaca iki marang kita apa LANGUAGE pengin salinan dadi ing.) Aja manawa kanggo nyedhiyani kita alamat mailing kanggo ngirim menyang.

Kanggo sapa sing manggen ing dharatan US sing kaya 50 salinan FREE saka Gusti DID IT! kanggo bakal digawe kasedhiya kanggo liyane, mung email kita njaluk wong lan nyedhiyani kita alamat mailing.

Email kita: ptoffice@precious-testimonies.com

Kaya Page iki? Kirimi kanggo jakwir! 

OMAH

Xesús fixo! O que cada persoa ten que saber